• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş Kazası Staj gören 15 yaşındaki öğrenci iş kazasında hayatını kaybetti!

1706538193474.png
Kütahya'da staj gören 15 yaşındaki öğrenci, mobilya atölyesinde meydana gelen iş kazasında hayatını kaybetti.

Olay, Kütahya'da bulunan Yeni Sanayi Sitesi 32. Sokak'taki bir mobilya atölyesinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, 15 yaşında olduğu öğrenilen Kütahya Mesleki Eğitim Merkezi İç Mekan Mobilya Teknolojisi Dalı 9. sınıf öğrencisi Erol Can Yavuz, staj gördüğü bir mobilya atölyesinde üzerine sunta blokların düşmesiyle ağır bir şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Erol Can Yavuz, ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağır yaralanan Yavuz, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hastaneden alınarak Gaybiefendi Mahallesi'ndeki Fatih Camisi'ne getirilen Yavuz'un cenazesi, kılınan namazın ardından Evliya Çelebi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Yavuz'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kütahya Valisi Musa Işın, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
 
Üst