Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önlisans mezunuysanız iş hakkında bilginiz vardır. Öncelikle bu işi yapmak istiyor musunuz karar verin derim. Cevabınız evet olursa evet lisansa tamamlayın.
Bu bir süreç. C olarak başlarsınız ve yukarı doğru devam edersiniz. Bir sürü mesleki sertifikalar var bunlarla kendinizi geliştirirsiniz. Çok hareketli bir sektör aslında. Zorlukları elbet olacaktır fakat ben karamsar yaklaşmıyorum.
Merhaba,
Uzman olmak kolay değil evet. Ancak isg alanında çalışmak istiyorsanız eğitim ve deneyim alanında ilerleyin derim.
Ancak DGS halen var mı bilemiyorum ama var ise ve isg önlisans mezunları başka nerelere girebiliyor ise, araştırmakta fayda var.
Kolay gelsin
İstanbul da ikamet ettiğim için çevremden görüyorum tabini karamsar olmamak lazım. DGS ile Marmara’dan Üsküdar ünivertesine İsg lisans okuyup B olmak şuan C olup iş aramaktan sizce daha iyi değil midir ?
Bölümler arasında bence en makulu iş güvenliği. İkisini de yapabilirsiniz. Bir taraftan okula devam ederken diğer taraftan yarı zamanlı işlerle meşgul olabilirsiniz yada bir taraftan okurken ilaveten sertifikalar ile kariyerinize katkıda bulunabilirsiniz.
Açıktan okulu tamamlayıp, C belgesi ile çalışsam daha sonra herhangi bölüm tamamlayıp, Yüksek lisans İsg yapabiliyorum o sırada sertifikaları alsam sizce daha iyi değil mi ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.