Bakanlıkİsg kati̇p ( kamu çalışma bilgileri bulunamadı hatası )

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Bir firmada isg uzmanı olarak başlayacağım fakat isg katip üzerinden atama yapamıyorlar uzmanın benim tc mi yazdığında kişi kamu çalışma bilgileri bulunamadı yazısı çıktığını söylüyor acaba böyle bir durumla karşılaşan oldu mu bakanlığı aradım mail atın dediler mail attım dönmediler yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim

Mertgolek
Mertgolek
Merhabalar, bir dahaki seferde İSG Katip üzerinde girdiğiniz zaman Kişi/Kurum/Ekipman Kartı kısmından kişi bilgilerine girip o kısımda bulunan Fiili Çalışma, SGK 4A-4B-4C gibi sekmelerin hepsini güncelleyin. Sorun Çözülecektir. İyi günler dilerim.
Üyeler Görebilir
Merhaba Mine hanım benimde aynı sorunum var ve çözülemedi en son 170 aradım ve hata kaydı oluşturmak istiyorum dedim ve kayıt oluşturdum üç iş gününden sonra tekrar arayıp dosyanızı kontrol edelim dediler bugün. İsterseniz sizde bu yolu izleyebilirsiniz belki faydası olur eğer çözemediyseniz, sorunum çözülürse tekrar bilgi veririm umarım hallolur

M
Mine kara
Serdar bey merhaba benim sorunum çözüldü çok teşekkür ederim yardımınız için 170 i aradım kayıt oluşturdum o şekilde yardımcı oldular 2 gün içinde
  • Beğen
Tepkiler: Fatih Özcan
E
ergunhuseyin
Mine Hanım merhaba iyi günler,aynı sorunu bende yaşadım yazınıza istinaden 170 i aradım hata kaydı oluşturdular.Sorunun neden kaynaklı olduğunu biliyor musunuz.