• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık Isg-katip son güncelleme hakkında duyuru

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2013
Şehir
Yurt Dışı
Sertifika
Diğer Belge
Firma
ABL Group
Genel Müdürlüğümüzce yapılan geliştirme kapsamında, sözleşme güncelleme işlemlerinde işyerlerinin güncellemelere otomatik onay verilmesine bir kez izin vermesi halinde, yapılacak güncelleme işlemlerinde işyerinden tekrar onay alınmaması sağlanmıştır.

Bu kapsamda, işyerleri İSG-KATİP’e giriş yaparak aşağıda belirtilen adımları izleyerek bahsi geçen işlemleri yapabilmektedir.
  1. İlgili işyerinin yetkilisi sisteme giriş yapar.
  2. Açılan ekranda KURUMSAL sekmesine tıklanır ve giriş yapılmak istenen SGK sicil numarası seçilir.
  3. Açılan ana sayfanın sol tarafındaki KİŞİ KURUM EKİPMAN KARTI menüsüne aşağıda belirtildiği şekilde giriş yapılır.
1716886856185.png
  1. Bu ekranda KURUMSAL İLETİŞİM VE İZİN İŞLEMLERİ sekmesine giriş yapılır.
1716886872632.png

5. Açılan ekrandaki iletişim bilgileri ve otomatik onay izni alanı gerekli şekilde doldurularak TAMAMLA butonuna tıklanarak işlem tamamlanır.
1716886883280.png
Kaynak:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
 
Fatih ÖzcanYeni guncelleme ile otomatik güncellemeyi aktif yapsa firma örneğin igu sozlesme güncelle butonuna bastığında kişi sayısı güncel veri olarak mı olacak yoksa isyerinin her ay isg katibe girip personel sayısını manuel olarak sisteme girmesi ya da o bolume girmesi mi gerekecek. Sgk ile entegre değil diyenler var o zaman pekte biseye yaramıyor esasen sadece bir daha onaya basma saçmalığını ortadan kaldırmış oluyor ki o zaten olmamasi gereken birşeydi.
 
Üst