İş Güvenliği Uzmanı Belge Yükseltme

Üyeler Görebilir
Merhaba,

Kasım ayında yapılan iş güvenliği sınavında sınavı kazandım ve B sınıfı olmaya hak kazandım. Bundan sonraki süreç hakkında pek bir bilgim yok. Yardımcı olur musunuz?

İSG-Katipten duyuru gelecek ondan sonra süreç başlayacak diye biliyorum ama doğru mudur?

Şimdiden teşekkürler.

Kübra Ertaş
Kübra Ertaş
Ziraat Bankası'ndan (mobilden de oluyor, kurumsal tahsilat), İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Kurumsal Tahsilat Hesabına T.C Kimlik Numaranız ile belge ücretini yatırmanız gerekmektedir. İSG Katip'e de e-devlet şifrenizle giriş yapıp, sertifikalar sekmesinden lisans mesleğinizi girince sonra sertifika oluşmuş oluyor.
  • Beğen
Tepkiler: Emrah Bozkurt
Emrah Bozkurt
Emrah Bozkurt Kübra Ertaş yanıtlanıyor
belge ücreti ne kadar biliyor musunuz yoksa ödeme yaparken mi görünüyor?
Kübra Ertaş
Kübra Ertaş Emrah Bozkurt yanıtlanıyor
Rica ederim. 590 TL belge ücreti...
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
  • Beğen
Tepkiler: Emrah Bozkurt
Emrah Bozkurt
Emrah Bozkurt Emrah Bozkurt yanıtlanıyor
son sorum :) her yıl ücretler değişiyor 590tl güncel midir acaba yoksa 2021 fiyatı değişmiş midir?

590 yatırdıktan sonra başım ağrımasın diye soruyorum kusura bakmayın.
iskender karpuzcu
iskender karpuzcu Emrah Bozkurt yanıtlanıyor
Merhabalar ,Bankada belge ücreti yatırma sayfasında ücret yazmakta, sen istesende farklı bir ücret yatıramazsın.2021 649 tl oldu diye biliyorum ben.Ama 2020 sınavını kazandığın için 2020 ücretini mi alır yoksa 2021 mi bilmiyorum ödeme anında görürsün.
  • Beğen
Tepkiler: Kübra Ertaş
Fatih Özcan
Fatih Özcan Emrah Bozkurt yanıtlanıyor
Daha önce okuduğum kadarıyla ödeme anında ki güncel ücret alınıyormuş.
  • Beğen
Tepkiler: Kübra Ertaş
Emrah Bozkurt
Emrah Bozkurt Emrah Bozkurt yanıtlanıyor
2021 ücreti belli değil sanırım hala?
Üyeler Görebilir

2021 Yılı Bireysel İSG Sertifika Ücreti ve Uygulamaları Duyurusu​

İş güvenliği uzmanlığı, işyeri hekimliği ve İSG Eğitici sertifikası ücretleri 649 TL olarak belirlenmiştir.
Diğer sağlık personeli sertifikası ücreti 162,25 TL olarak belirlenmiştir.
Sertifika vize ücreti 162,25 TL olarak belirlenmiştir.
Belge bedelleri her yıl makam oluru ile belirlenmekte ve değişiklik göstermektedir.
Belge ücretleri T.C. Ziraat Bankası Kurumsal Tahsilat Programı aracılığıyla İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Kurumsal Tahsilat Hesabına TCKN ile yatırılacaktır. Döner sermaye hesabına IBAN numarası ile yatırılan ücretler kabul edilmemektedir.