Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Udemy üzerinde 500 e yakın dersi var bu arkadaşın ve konu anlatımını beğendim. Soranlara tavsiye ediyorum. Sanırım black friday için fiyatını 25 TL ye indirmişler. İlgilenenlere duyrulur.
Udemy sitesinde yüzlerce eğitim videoları olan bir site. Bazı eğitimler ücretli verilmekte. Ben youtube dan da baktım bu eğitimin tüm videoları orada yoktu. Udemy üzerinden 500 küsür tane videosu mevcut. Anlatımı da hoşuma gitti. Bugüne özelde indirim yapılmış şimdi gördüm hem eğitimlerin ücretinde indirim yapılmış hemde 1 kurs alana 1 kurs yapmışlar. İncelemek isterseniz diye sitenin linkini ve bu ingilizce eğitim videosunun linkini aşağıya ekliyorum.
Cambly bence, kendi telafuzunu hoca duyup düzeltmedikten, akışına göre pratik yapmadıktan sonra teoride bilip konuşamıyor olan kişiler oluyoruz Black Friday indirimleri de var, iş bankasına taksit imkanı var.
Daha önce hem sahada hem dokümanda çalışmış biri olarak (konuşmaya çalışırken) unuttuğumu fark edince almıştım hemen. 15 dk haftada 2 gün en azından taze tutuyor hayatınızda yer alıyor ingilizce.
Bir kaç gün önce Udemy eğitimlerini inceledim ve fiyat söz konusunda indirimleri görünce ingilizce paketinden yararlandım eğitimi tamamladıktan sonra yorum yapacağım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.