• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

10 kasım 193∞ - saygıyla anıyoruz

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2013
Şehir
Yurt Dışı
Sertifika
Diğer Belge
Firma
ABL Group
1668069494094.png

Büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Milli mücadelenin kahramanı ve aydınlık geleceğin lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan fiziki olarak ayrılışının yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Fiziki olarak ayrılış diye adlandırıyoruz keza yaptığı devrimler ve geleceğe olan yatırımları bizler var oldukça devam edecektir. Bütün bir tarihin seyrini değiştiren Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.

Türk Milletinin her bir ferdi Atatürk'ün getirdiği ilke, devrim ve vizyonun gönüllü ve azimli birer koruyucusu olmaktan büyük bir onur duymalı ve açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğine olan inancını kaybetmemelidir.

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.
 
Üst