• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş Kazası Boyama kazanında patlama, 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti

1710767773010.png

Uşak'tan feci bir iş kazası haberi geldi. Aktarılan son habere göre tekstil fabrikasındaki boyama kazanında patlama meydana geldi. Patlamanın etkisi ile kapağın isabet ettiği işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

olay Uşak'taki bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Boyama kazanında meydana gelen patlamada çalışan bir işçinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yaptığı ilk incelemede kapağın isabet ettiği işçi hayatını kaybetti.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Uşak’ta tekstil fabrikasında boyama kazanında meydana gelen patlama sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Olay, Uşak Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir iplik fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iplik fabrikasında yeni kurulan bobinleri boyamada kullanılan kazanda deneme yaptığı sırada basıncın yükselmesi sonucu patlama meydana geldi.

OLAY YERİ İNCELEME GELDİ
İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede kapağın isabet etmesi sonucu Sinan Reşit Ekiz’in (48) hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekibinin yapmış olduğu incelemenin ardından Ekiz’in cesedi Uşak Eğitim ve Araştırma morguna kaldırıldı.

Kaynak:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
 
Üst