Üyeler Görebilir
Merhabalar İSG uzmanlarının bir üst sınıfa bakma yetkisi ve 50den az çalışanı olan işletmelerin isg uzmanı görevlendirmesinde durum nedir? henüz bir erteleme olmadı sanırsam.
3 yıl çok tehlikeli sınıfta atama şartı var Buda takvim gününden hesaplarsak 1095 gün ediyor. Isgkatip hesaplama yaparken iş günü mü takvim günü mü dikkate alıyor emin değilim. Garanti olsun derseniz Mart sonuna kadar vaktiniz var, atamalarınızı çok tehlikeli işyerlerine yapın ve mart ortası gibi yükseltmeye başvurun.
Fatih hocam 31 mart'a kadar olan atamaları kabul ediyor mu benim yönetmelikten anladığım 31 Aralık 2024 son. Bu konuda net dönüş yaparsanız hocam size müteşekkir olurum. Dönüşünüzü sabırsızlıkla bekliyorum; teşekkürler
Haklısınız kabul etmiyormuş. 31 Aralık 2024 günleriniz tam olmalı. Siz başvurun, günleriniz yetmiyorsa ya başvuru ekranını göremezsiniz yada başvurunuz reddedilir.
Ah be Fatih hocam heyecanlandırdınız beni vallahi; Ben de konuyu hakimsiniz ona göre yazdınız sanıyorum.Bu arada 31 Mart 2025'e kadar olan mevcut atamalarını da sayılması konusunda CİMER'e talepte bulundum benim durumumda olan arkadaşlar da cimer'e yazarsa inşallah olumlu dönüş alacağımızı ümit ediyorum.
isg katip üzerinden başvurunuzu bence yapmalısınız zaten sistem otomatik olarak başvuruyu kabul ediyor ve etmiyor.