• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş Kazası İnegöl'de yatak fabrikasında iş kazası: i̇şçinin eli kesildi

1700730655712.png


Bursa'nın İnegöl ilçesindeki bir yatak fabrikasında çalışan Suat Ö., sağ elini kesim makinesine kaptırarak 4 parmağını kaybetti. İşçi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
BURSA'nın İnegöl ilçesindeki yatak fabrikasında sağ elini kesim makinesine kaptıran Suat Ö.'nün (49), 4 parmağı koptu.

Olay, Hamzabey Mahallesi Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren yatak fabrikasında meydana geldi. İşçi Suat Ö., kesim yaptığı makineye elini kaptırdı. Sağ elinin 4 parmağı kopan işçi, özel araçla getirildiği İnegöl Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından, parmakları dikilmek üzere Bursa'daki özel bir hastaneye sevk edildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
 
Üst