Sınav Formatında Bir Uygulama Yapıyorum.

Üyeler Görebilir
Dosyayı çalıştırabilmek için Dosyaya sağ tıklayıp tarayıcınız ile (chorem, edge, firefox,opera) açmanız yeterlidir.

Soru ve cevaplar yapay zeka ile kontrol edilmiş olup yanlış cevap yada hatalı soru olduğunu düşünüyor iseniz iletişime geçiniz.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
Uygulamayı bitirdin ise paylaşırsanız iyi olur. B sınıfı sınava hazırlanıyorum.

Üyeler Görebilir
selamlar,
daha önce bu konudan bahsetmiştim fakat bitirme imkanım olmadı. şuan neredeyse %80 bitirdim bu sınava pek faydası olmaz ama aralık sınavına çalışacaklar için faydalı olabilir.

şuan 337 soru yaptım. Bu sayı dahada artacaktır.

Kısa bir özet.
* Ana sayfada kullanıcılar sorular oluşturabileceği bir alan var. İster aşağıdakilerden hangisi tipi, isterse yukarıdakilerden hangisi gibi iki model tip var.
* Büyük harf ile yazınca otomatik altı çizili yapıyor.
* ilk harf ve noktadan sonra otomatik büyük harf ile başlar ve her cümle sonuna nokta, seçeneklerin sonuna nokta koyuyor.
* Sorulara not ekleme alanı var. o soru ile alakalı bir not eklerseniz soru çözümünde sağda yapışkan not göstererek kullanıcıya konuyu pekiştirme imkanı verirsiniz.
* Girilen soruları düzenleme ve silme imkanı vardır.
* Sorular seçilince doğru ise yeşil hatalı ise kırmızı renkte işaretleniyor (hatalı ise doğruyuda gösteriyor)
* her soruya 1 dakika süre veriliyor
* örnek 300 soru var ve 300 soruyu 50,60,30 gibi sizin istediğiniz sayıda ayarlayıp karışık şekilde sorular sorabiliyorsunuz.
* Kodlama html ve veritabanı olmadığından soruların yedeğini alıp istediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilirsiniz (aynı şekilde parçalara böldüğünüz sınavda dahil
* sınav sonunda %70 başarı puanı alıp almadığınız hesaplanarak geçip kalma belirtiliyor.
* Sınav sonunda hatalı cevaplar listelenir ve dilerseniz geçmişe gidip tekrardan kontrol edebilirsiniz.
* tasarım mobil uyumlu ister laptop ister masaüstü ister tablet hepsinde tam uyumlu çalışmaktadır.

sizin de önerebileceğiniz varsa ekleme yapabilirim

Ekli dosyalar

• ekran 1.webp
    ekran 1.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 3
  • yapışkan not.webp
    yapışkan not.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 3