selamlar,
daha önce bu konudan bahsetmiştim fakat bitirme imkanım olmadı. şuan neredeyse %80 bitirdim bu sınava pek faydası olmaz ama aralık sınavına çalışacaklar için faydalı olabilir.
şuan 337 soru yaptım. Bu sayı dahada artacaktır.
Kısa bir özet.
* Ana sayfada kullanıcılar sorular oluşturabileceği bir alan var. İster aşağıdakilerden hangisi tipi, isterse yukarıdakilerden hangisi gibi iki model tip var.
* Büyük harf ile yazınca otomatik altı çizili yapıyor.
* ilk harf ve noktadan sonra otomatik büyük harf ile başlar ve her cümle sonuna nokta, seçeneklerin sonuna nokta koyuyor.
* Sorulara not ekleme alanı var. o soru ile alakalı bir not eklerseniz soru çözümünde sağda yapışkan not göstererek kullanıcıya konuyu pekiştirme imkanı verirsiniz.
* Girilen soruları düzenleme ve silme imkanı vardır.
* Sorular seçilince doğru ise yeşil hatalı ise kırmızı renkte işaretleniyor (hatalı ise doğruyuda gösteriyor)
* her soruya 1 dakika süre veriliyor
* örnek 300 soru var ve 300 soruyu 50,60,30 gibi sizin istediğiniz sayıda ayarlayıp karışık şekilde sorular sorabiliyorsunuz.
* Kodlama html ve veritabanı olmadığından soruların yedeğini alıp istediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilirsiniz (aynı şekilde parçalara böldüğünüz sınavda dahil
* sınav sonunda %70 başarı puanı alıp almadığınız hesaplanarak geçip kalma belirtiliyor.
* Sınav sonunda hatalı cevaplar listelenir ve dilerseniz geçmişe gidip tekrardan kontrol edebilirsiniz.
* tasarım mobil uyumlu ister laptop ister masaüstü ister tablet hepsinde tam uyumlu çalışmaktadır.
sizin de önerebileceğiniz varsa ekleme yapabilirim