16 Nisan 2024 Cevaplar: 3 Cimer in bu konuda ki cevabına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ...
Üyeler Görebilir 13 Eylül 2024 Konu Sahibi #2 Soru net. Sağlık personeline ilk yardımcı sertifikası alması gerekiyor mu? Cevabı aşağıda. Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... Ekli dosyalar Sağlık Personeli ilk yardım sertifika.pdf Sağlık Personeli ilk yardım sertifika.pdf 28,3 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleme: 10 Şubat 2018
Soru net. Sağlık personeline ilk yardımcı sertifikası alması gerekiyor mu? Cevabı aşağıda. Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ...
Üyeler Görebilir 1 Ekim 2024 #3 Fatih Özcan' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... Fatih ÖzcanMerhaba. Bununla ilgili mevzuat bilgisi varmıdır. Yada yasal prosedür Üyeler Görebilir 1 Ekim 2024 #4 smfatih' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... smfatihMerhaba, bir önceki mesajda bakanlığın resmi yazısı bulunmaktadır. Özellikle yönetmelik maddesiyle karşılaşmadım daha önce.
Fatih Özcan' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... Fatih ÖzcanMerhaba. Bununla ilgili mevzuat bilgisi varmıdır. Yada yasal prosedür
Üyeler Görebilir 1 Ekim 2024 #4 smfatih' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... smfatihMerhaba, bir önceki mesajda bakanlığın resmi yazısı bulunmaktadır. Özellikle yönetmelik maddesiyle karşılaşmadım daha önce.
smfatih' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... smfatihMerhaba, bir önceki mesajda bakanlığın resmi yazısı bulunmaktadır. Özellikle yönetmelik maddesiyle karşılaşmadım daha önce.