• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık Yapı Sektöründe Yüksekte Çalışma Kaynaklı İş Kazaları ve Çözüm Önerileri Anketi

Enver Çığşar

Yönetim Grubu
Katılım
1 Temmuz 2014
Şehir
Adana
Sertifika
B Sınıfı
Firma
Kimtex Tekstil San. A.Ş
pı sektöründe yüksekte güvenli çalışma şartlarının oluşturulması amacıyla Genel Müdürlüğümüzce birçok mevzuat düzenlenmesi ve proje hayata geçirilmiştir. Sağlanan iyileşmelerin sürdürülebilirliği ve iş kazalarına bağlı kayıpların önlenebilmesi açısından sektörün bütün taraflarının, işbirliği içerisinde hareket etmesi büyük önem arz etmektedir.

Siz kıymetli sektör taraflarının yüksekten düşme şeklinde meydana gelen iş kazalarının önlenmesi hususundaki görüş, değerlendirme ve önerileri bütün çalışmalarımızda olduğu gibi yapı sektöründe yüksekte çalışma kaynaklı iş kazalarının önlenmesine yönelik atılacak yeni adımlar açısından da oldukça önem verdiğimiz bir husustur.

Bu itibarla, çevrimiçi bir görüş formu hazırlanmış olup, söz konusu form 31/5/2021 tarihi saat 23.59’a kadar erişime açık olacaktır. Söz konusu tarihe kadar aşağıdaki erişim bağlantısı üzerinden görüş, değerlendirme ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz.

Gelin, güvenliğimizi birlikte inşa edelim…



Görüş formu erişim bağlantısı:

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
 
Üst