• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik 9. kaizen paylaşimlari etki̇nli̇ği̇ mmo i̇zmi̇r 8-9 aralik 2023

9. KAIZEN PAYLAŞIMLARI ETKİNLİĞİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!
8-9 ARALIK 2023 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ETKİNLİĞİMİZ
GENEL KATILIMA AÇIK OLACAKTIR

MMO İzmir Şubesinde düzenlenen Kaizen Paylaşımları Etkinliğimiz 8-9 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Bu süreçte çalışma grubumuz, Kaizen El Kitabı ve organizasyon detayları ile ilgili çalışmalarını tamamlayarak etkinlik içeriğine ilişkin son detayları belirlemişlerdir.

Kaizen Paylaşımları etkinliğinin amacı; Kaizen`lerin gelişmesine katkıda bulunmak ve yeni başlayanlara örnekler sunmaktır. Etkinlik kapsamında her kategoride başvuran KAIZEN çalışmaları arasından en iyi uygulamalar seçilecektir. Seçilen Kaizen çalışmaları 8-9 Aralık 2023 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi/İzmir`de sergilenecektir.

Sergiye bu alanda çalışması olan kurum ve kuruluşlar projelerini hazırlayarak 18 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.

KAIZEN PAYLAŞIMLARINDA FİRMALARIN GÖNDERECEĞİ PROJELERİN
TÜR VE KATEGORİLERİ BELİRLENDİ

KAIZEN paylaşımları etkinliğine, ÜRETİM, HİZMET ve YAZILIM sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar başvuruda bulunabilir. Yapılan çalışmalar üretim ve hizmet sektörlerinde ÖNCE-SONRA KAIZEN ve KOBETSU KAIZEN türlerinde; yazılım sektöründe ise ÖNCE-SONRA KAIZEN türünde olmak üzere farklı kategorilerde gerçekleştirilecektir.

ÖNCE-SONRA KAIZENKOBETSU KAIZEN
Üretim VerimliliğiÜretim Verimliliği
Enerji Verimliliği / ÇevreEnerji Verimliliği / Çevre
Kalite İyileştirmeKalite İyileştirme
ISIGISIG
BilişimSMED / Set-up
Bilişim

Duyuru ve önceki Kaizen paylaşımları için link ;
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
 
Üst