• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Kalite Yönetim Sistemleri İç Tetkikçi Eğitimleri (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001)

Sayın meslektaşlar,

CMNet, isgTurkiye.com ve Sigmacert işbirliğiyle yeni bir eğitim kampanyasını sizlere duyurmak istiyorum.

Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde ISO 9001, ISO 45001, ISO 50001 ve ISO 14001 temel ve iç tetkikçi eğitimleri sitemiz üyelerine özel bir fiyatla yapılacaktır.

3 eğitim almak isteyenlere 250 TL, 4 eğitimin tamamını almak isteyenlere 300 TL gibi oldukça makul bir ücretlendirme olacaktır.

Günümüz kurumsal hayatında ilgili sertifikalar artık fark yaratan belge olmaktan çıkıp temel gereklilik olma durumuna gelmiştir. Bu açıdan düşünüldüğünde eğitimlere katılmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

İlgili kişiler aşağıdaki link yardımıyla kayıt olabilirler.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!


Sağlıcakla kalın..

1624605507542.png
 
Fatih bey, eğitim sonunda sınav ve sertifika nasıl olacak? Bilgi verebilirmisiniz?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Merhaba,
Eğitim tarihi hakkında bilgi alabilir miyim?
Teşekkür ederim.
 
Kayıt için son günler. İlgilenenlerin değerlendirmesini öneririm.
 
Herkese merhabalar, yeteri çoğunluk sağlandığında tekrarını planlayabiliriz ayrıca mevcut eğitim programı için sitemiz üyelerine özel indirim talep edebilirim. Sizler bu konuda bilgilendireceğim.
 
Fatih Bey merhaba size ulaşabileceğim bir telefon numarası verebilirseniz sevinirim.
 
Ben başdenetçi olarak bu eğitimleri veriyorum hem online hem aktif eğitim olarak. Ama bu fiyatlar çok komik mesela ben uluslararası geçerliliği olan belge veriyorum ve ilgili firmaya her sertifika için 50 TL ödüyorum.
 
Merhabalar yeni üye oldum siteye sormak istediğim şu ki aynı eğitimleri almak istiyorum , nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
 
Üst