• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yönetim Paylaşım kültürü ve sitenin geleceği

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiştir.
Üyeler Görebilir
Değerli @Üyeler,

Hepimiz biliyoruz ki, bilgi paylaşımıyla büyür ve gelişir, meslekte ilerleriz. Forum sitelerinde gezinirken, değerli bilgilerin diğer paylaşımlar arasında kaybolduğunu ve kaybolup gittiğini fark ettim. Bu durum beni harekete geçirdi ve isgTurkiye.com'u kurdum. Amacım, hem teknik hem de yönetimsel açıdan titizlikle hazırlanmış bu platformda, kaliteli bilginin kolayca ulaşılabilir ve ön planda olmasıydı.

Bugün geldiğimiz noktada, yüzlerce yüksek kaliteli içeriği Türkçe'ye kazandırarak ve altyazılı videolarla bilgi ağımızı genişleterek önemli bir adım attık. Bir sonraki hedefimiz ise, makaleler bölümünü geliştirerek uzmanlık yolunda ilerleyen sizlere daha fazla destek olmak.

Ancak, platformumuzun ve mesleğimizin gelişmesi ve ilerlemesi için tek bir şeye ihtiyacımız var: Paylaşım Bencilliğinden Kurtulmak!

Evet, doğru duydunuz. Aramızdaki tanışıklık ve yardımlaşma eksikliği, bireysel hareketlerimiz, mesleki dayanışmamızı engelliyor. Bunu değiştirmek için elimizden geleni yapacağız, fakat bu değişimin asıl itici gücü sizlersiniz.

Bu platformu kurmak için tüm yatırımımı yaptım ve bir grup meslektaşımla birlikte büyük emek harcadık. Pişman değilim, aksine gururluyum. Şimdi sıra sizde!
Herkesin siteye katkıda bulunmasını istiyoruz. Yardım ettiğimiz üyelerimizden tek bir şey istedik: "Siz de başkasına yardım edin." Bu sayede, bilgi ağının duvarlarını birlikte yıkacağız.

Unutmayın, uzmanlık alanı çok geniş bir meslek grubuna dahiliz ve her birimizin farklı bilgi ve deneyimleri var. Ticari kaygıları ve katı düşünceleri bir kenara bırakarak, "meslektaş" olmanın önemini kavramamız ve birbirimize destek olmamız gerekiyor. Faydalı olacağını düşündüğünüz her bilgiyi paylaşmaktan çekinmeyin.

Bu platform, sadece benim değil, hepimizin. Onu korumak, geliştirmek ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin sorumluluğu. Birlikte hareket edelim, bilgi ağımızı güçlendirelim ve mesleğimizi zirveye taşıyalım!

Gün birbirimizin yoluna ışık olma günüdür. Lütfen meslektaşlarımızı foruma davet ediniz ve sizlerde forum içeriklerine katkıda bulununuz.

Saygılarımla,

Fatih ÖZCAN
isgTurkiye Kurucusu