• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim 2017 Aralık Sınavı Için Eğitim Topluluğu (whatsapp)

Merhaba;
İstanbul Anadolu yakasında Aralık ayı B sınıfı sınavına katılacakların alacakları eğitim için whatsapp programı üzerinden grup oluşturdum. Eğitim kurumları eğitim ücretini normalden çok fazla talep etmekteler. Çok sayıda katılım sağlarsak eğitim ücretinin indirimi de fazla olacaktır. Şuan eğitim kurumlarının tek kişi için istediği ücret 1500 TL nakit 1800 TL kartla. Ben bir kaç yerle görüştüm 5 kişi için 1200 TL ye kadar indirdiler. 20 25 kişilik veya daha fazla grup oluşturabilirsek 700-1000 TL arasına çekebiliriz bu fiyatı. Bizimle eğitime katılmak isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak katılım sağlayabilir ve sayı olarak artış gösterebiliriz.

Organizasyon olarak herhangi bir ücret talebim yoktur. Birlikte yapalım herkes her eğitim kurumunu arayabilir, fiyat teklifi alabilir.

LİNK:

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
 
Şu anda 30 Kişi olduk. Gruba lütfen sadece B sınavına girecek olanların Eğitime gidecekleri katılsın. Sayı olarak net olmamız lazım.
 
Arkadaşlar sayımız düştü, Eğitim merkezi olarak avrupa yakasında buldum. Fiyat olarak çok iyi fiyat veriyor. 1000 TL fakat en az 25 kişi olmamız lazım detayları whatsapp grubundan paylaşacağım gelmek katılmak isteyenler buradan veya gruba katılarak yazabilirler.

Grup linki:

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
 
Üst